Ta hand om bilen hos Bergers Rekond

rekonda bilen

Bergers Rekond har flera års erfarenhet av att ta hand om bilar av alla de slag. Just att ta hand om sin bil är något inte alla tycker är fullt så roligt, och därför ser de till att din bil alltid är i bästa skick. Bergers ser till att din bils utsida och insida alltid är ren. Självklart kan du också boka in en tid hos dem för rekond och tvätt om din bil till exempel ska säljas. En ren bil gör ett betydligt bättre intryck än en smutsig sådan.

Bilrekond

Bergers hjälper dig med bilrekond. När det kommer till rekond finns den i olika prisklasser. Bergers erbjuder både invändig rekond, utvändig sådan och helrekond. I den invändiga rekonden dammsuger de bilen, plastdetaljer rengörs, klädseln tvättas och fönstren rengörs på insidan. Till den invändiga rekonden hör också en motortvätt.

Utvändig rekond innefattar rengöring av bilens lack, kallavfettning, rengöring av fälgar samt hjulhus, schamponering, avspolning, polering och vaxning. Utvändig fönsterputs ingår också.

I helrekonden ingår allt ovanstående, inklusive rengöring av ventilationsgaller och annat, samt läderinpregnering.

Läderbehandling

Om du har lädersäten i din bil hjälper de dig att hålla sätena i allra bästa skick. Behandlingen är skonsam och ger lädret nybilskänsla. Oavsett om din bil har ytbehandlat läder eller äkta läder anpassar dem behandlingen så den passar dina säten.

Med läderbehandling blir lädret mjukare och mer hållbart. Dessutom tar den bort fläckar och eventuella lukter från sätena.

Handtvätt

Om du är riktigt rädd om din bils lack lämnar du in den till Bergers för en handtvätt. Bergers avfettar, schamponerar, polerar och vaxar din bil för hand på skonsamt möjliga vis samtidigt som de ser till att den blir helt ren. Självklart putsar de även bilens fönster och speglar.

Bilrekond

När du bokar in en handtvätt kan du välja mellan invändig och utvändig tvätt. Du kan också boka en kombination av båda alternativen. Tillsammans med dig som kund diskuterar de vad du vill ha utfört med din bil.

Med handtvätt behåller din bil sin glans i lacken samtidigt som interiören håller sig i gott skick. Det medför också att din bil behåller ett högre andrahandsvärde.

Vikten av att ta hand om sin bil

Det är viktigt att ta hand om sin bil på rätt sätt. Att ta hand om bilen innebär mer än att bara tanka och fylla på olja eller spolarvätska då och då. Om du ser till att lämna in bilen för rekond, handtvätt och vård av klädseln med jämna mellanrum kommer det garanterat vara roligare att köra bilen samtidigt som den håller sig i bra skick. När bilen hålls ren kan du också upptäcka eventuella rostskador eller andra skador innan de hinner påverka bilen mer.

Att lämna in bilen hos Bergers Rekond är en billig investering sett till hur mycket högre andrahandsvärdet kommer vara den dagen du vill sälja bilen. En lack och en interiör i gott skick utan skador betyder mer än man kan tänka sig. Självklart hjälper de alla bilägare med rekond och tvätt, oavsett bilmodell och bilens ålder är du varmt välkommen.